HET MEEST DESKUNDIG IN DOE-HET-ZELF

Sitevoorwaarden

Wij stellen jouw interesse in onze producten en diensten en jouw bezoek aan onze website zeer op prijs. Het is voor ons belangrijk dat je het prettig vindt om onze website te bezoeken. Door een bezoek aan, gebruik en/of downloaden van gegevens van de website van Fixet ga je als sitebezoeker akkoord met onderstaande gebruiksvoorwaarden.

Hubo is een formule van DGN retail B.V., gevestigd te Hoevelaken aan de Koninginneweg 1. DGN onderhoudt de website van de franchiseformule Fixet. De doe-het-zelf zaken en bouwmarkten van Hubo van wie de gegevens op de site staan vermeld zijn zelfstandige ondernemingen. DGN retail B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Enschede onder nummer 08158323. Het BTW-nummer is NL8178.39.409.B.01. Voor meer informatie over DGN retail B.V. verwijzen we je naar de volgende website: www.dgnretail.nl

Intellectueel eigendomsrecht
Het raadplegen, downloaden, printen en/of kopiëren van gegevens van de Fixet-site is enkel toegestaan voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden. De naam en het merk Fixet en ook het beeldmateriaal op deze site zijn het exclusief eigendom van Fixet of derden en is beschermd. Voor de reproductie of het gebruik van informatie (geluid, beeld, software e.d.) is altijd voorafgaande toestemming van Fixet vereist.

Wijzigingen van de gebruiksvoorwaarden
Fixet behoudt zich te allen tijde het recht voor de voor haar site geldende gebruiksvoorwaarden zonder kennisgeving te wijzigen. Sitebezoekers zijn automatisch gebonden aan deze wijzigingen. Fixet raadt de sitebezoekers aan de sitevoorwaarden regelmatig te raadplegen.